Ամենածույլ կարկանդակը՝ կաղամբով. ավելի համեղ և պարզ չեք մտածի
Advertisement 1000 x 90

Ամենածույլ կարկանդակը՝ կաղամբով. ավելի համեղ և պարզ չեք մտածի

Բաղադրիչներ

  1. Կաղամբ – 0.5 կգ
  2. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Խմորի համար

  1. Ալյուր – 6 ճ/գ
  2. Մայոնեզ – 6 ճ/գ
  3. Թթվասեր կամ սերուցք – 6 ճ/գ
  4. Ձու – 3 հատ
  5. Փխրեցուցիչ
  6. Շաքարավազ – 1 թ/գ
  7. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրատել կաղամբը, ըստ ցանկության աղ անել և տապակել:
  2. Խմորի համար խառնել մայոնեզը, թթվասերը կամ սերուցքը, ձվերը, փխրեցուցիչը, աղ և շաքարավազ ավելացնել:
  3. Պետք է ստացվի փափուկ խմոր:
  4. Խմորը լցնել սառած կաղամբի վրա և զգուշությամբ խառնել:
  5. Եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը