Չոր մարինադ՝ սուրճով. միսը ստացվում է շատ փափուկ և անուշաբույր
Advertisement 1000 x 90

Չոր մարինադ՝ սուրճով. միսը ստացվում է շատ փափուկ և անուշաբույր

Բաղադրիչներ

  1. Սուրճ – 1/4 բաժակ
  2. Շագանակագույն շաքարավազ – 2 ճ/գ
  3. Աղ – 1 ճ/գ
  4. Աղացած չիլի – 1 ճ/գ
  5. Աղացած սև պղպեղ – 1.5 թ/գ
  6. Քաղցր կարմիր պղպեղ – 1.5 թ/գ
  7. Կայենյան պղպեղ – 1/2 թ/գ
  8. Սխտորի փոշի – 1.5 թ/գ
  9. Սոխի փոշի – 1.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Թասի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները:
  2. Պահպանել մարինադը սառնարանում մոտ 3 ամիս:
  3. Միսը մարինադի մեջ պետք է թավալել պատրաստելուց 1 ժամ առաջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը