Բաղադրիչներ
- Սուրճ – 1/4 բաժակ
- Շագանակագույն շաքարավազ – 2 ճ/գ
- Աղ – 1 ճ/գ
- Աղացած չիլի – 1 ճ/գ
- Աղացած սև պղպեղ – 1.5 թ/գ
- Քաղցր կարմիր պղպեղ – 1.5 թ/գ
- Կայենյան պղպեղ – 1/2 թ/գ
- Սխտորի փոշի – 1.5 թ/գ
- Սոխի փոշի – 1.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Թասի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները:
- Պահպանել մարինադը սառնարանում մոտ 3 ամիս:
- Միսը մարինադի մեջ պետք է թավալել պատրաստելուց 1 ժամ առաջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը