Բաղադրիչներ
- Խտացրած կաթ – 400 գ
Պատրաստման եղանակը
- Խտացրած կաթը լցնել ապակյա թասի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ 2 րոպե՝ 700 Վտ հզորությամբ:
- Հետո հանել, խառնել և ևս 2 րոպե վերադարձնել միկրոալիքային վառարանի մեջ:
- Եփել մոտ 8 րոպե՝ յուրաքանչյուր 2 րոպեն մեկ խառնելով:
- Գործողությունը պետք է կրկնել 4 անգամ:
- Հասցնել համապատասխան խտության և գույնի, որ ցանկանում եք, և օգտագործել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը