Բաղադրիչներ
- Խտացրած կաթ – 1 բաժակ
- Կոկոսի քերուկ – 3 բաժակ
- Կաթնային շոկոլադ – 2 սալիկ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել խտացրած կաթը կոկոսի քերուկի հետ:
- Կաղապարը պատել պերգամենտով կամ սննդային թաղանթով:
- Ձեռքի ափով ուղղանկյան տեսք տալ մեկ կտորին և դնել նախապատրաստած կաղապարին, նույն կերպ վարվել մնացած խառնուրդի հետ:
- Դնել միջուկը սառցախցիկի մեջ 20 րոպե:
- Հալեցնել շոկոլադը, հետո պատառաքաղի օգնությամբ միջուկն իջեցնել շոկոլադի մեջ:
- Պատրաստի բաունտիները հետ դնել կաղապարի մեջ, որպեսզի շոկոլադը սառչի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը