Դրախտային հաճույք՝ պատրաստված սեփական ձեռքերով. «Բաունտի»՝ երեք բաղադրիչներից
Advertisement 1000 x 90

Դրախտային հաճույք՝ պատրաստված սեփական ձեռքերով. «Բաունտի»՝ երեք բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

  1. Խտացրած կաթ – 1 բաժակ
  2. Կոկոսի քերուկ – 3 բաժակ
  3. Կաթնային շոկոլադ – 2 սալիկ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել խտացրած կաթը կոկոսի քերուկի հետ:
  2. Կաղապարը պատել պերգամենտով կամ սննդային թաղանթով:
  3. Ձեռքի ափով ուղղանկյան տեսք տալ մեկ կտորին և դնել նախապատրաստած կաղապարին, նույն կերպ վարվել մնացած խառնուրդի հետ:
  4. Դնել միջուկը սառցախցիկի մեջ 20 րոպե:
  5. Հալեցնել շոկոլադը, հետո պատառաքաղի օգնությամբ միջուկն իջեցնել շոկոլադի մեջ:
  6. Պատրաստի բաունտիները հետ դնել կաղապարի մեջ, որպեսզի շոկոլադը սառչի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը