Բաղադրիչներ
- Օղի – 0.5 լիտր
- Եռացրած տաք ջուր – 300 մլ
- Շաքարավազ – 250 գ
- Լուծվող սուրճ – 4 թ/գ
- Վանիլին
- Ռոմի էսենցիա
- Խտացրած կաթ – 1 բանկա
Պատրաստման եղանակը
- Եռացրած ջրի մեջ լցնել շաքարավազը, լուծվող սուրճը, վանիլինը, ռոմի էսենցիան և լավ խառնել:
- Ստացված զանգվածին ավելացնել մյուս բաղադրիչները, լավ հարել բլենդերով, լցնել շշի մեջ և տեղավորել սառնարանում:
- Սառելուց հետո կրեմ-լիկյորը պատրաստ է օգտագործման:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը