Բաղադրիչներ
- Ցանկացած տեսակի թխվածքաբլիթ – 200 գ
- Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 200 գ
- Թթվասեր – 100 գ
- Շաքարավազ – 50 գ
- Սուրճ – 1 թ/գ
- Վանիլին
- Կակաո
Պատրաստման եղանակը
- Սուրճ պատրաստել, սառեցնել:
- Բլենդերով հարել կաշնաթոռը, թթվասերը, շաքարավազը, վանիլինը: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
- Թխվածքաբլիթները մի քանի վայրկյան թաթախել սուրճի մեջ:
- Շերտերով դասավորել թխվածքաբլիթները և կրեմը:
- Այնուհետև քաղցրավենիքի վրա կակաո շաղ տալ և մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը