Արագ և համեղ Տիրամիսու՝ ձեռքի տակ եղած բաղադրիչներից
Advertisement 1000 x 90

Արագ և համեղ Տիրամիսու՝ ձեռքի տակ եղած բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

  1. Ցանկացած տեսակի թխվածքաբլիթ – 200 գ
  2. Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 200 գ
  3. Թթվասեր – 100 գ
  4. Շաքարավազ – 50 գ
  5. Սուրճ – 1 թ/գ
  6. Վանիլին
  7. Կակաո

Պատրաստման եղանակը

  1. Սուրճ պատրաստել, սառեցնել:
  2. Բլենդերով հարել կաշնաթոռը, թթվասերը, շաքարավազը, վանիլինը: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
  3. Թխվածքաբլիթները մի քանի վայրկյան թաթախել սուրճի մեջ:
  4. Շերտերով դասավորել թխվածքաբլիթները և կրեմը:
  5. Այնուհետև քաղցրավենիքի վրա կակաո շաղ տալ և մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը