Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 500 գ
2. Մեղր – 2-3 ճ/գ
3. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
4. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
5. Սև աղացած պղպեղ
6. Քարի
7. Աղացած կոճապղպեղ
8. Բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
- Հավի կրծքամիսը լվանալ, համեմել աղով, սև աղացած պղպեղով, քարիով և աղացած կոճապղպեղով:
- Սխտորը ճզմել, ավելացնել հավին: Լավ խառնել հավի կրծքամսի կտորները և թողնել 1 ժամ՝ մարինացվի:
- Տապակի մեջ տաքացնել բուսական յուղը և ավելացնել մեղրը: Խառնել: Ավելացնել հավի կտորները և տապակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը