Տան պայմաններում պատրաստեք օգտակար կետչուպ
Advertisement 1000 x 90

Տան պայմաններում պատրաստեք օգտակար կետչուպ

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 3 կգ
    2. Խնձոր – 0.5 կգ
    3. Սոխ – 0.25 կգ
    4. Խնձորի քացախ – 50 գ
    5. Աղ – 1.5 ճ/գ
    6. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
    7. Աղացած սև, կարմիր պղպեղներ՝ ըստ ցանկության
    8. Սխտոր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկները և խնձորը մաքրել , կտրատել, եփել այնքան ժամանակ, մինչև սոխը փափկի:
  2. Այնուհետև հարել բլենդերով և եփել՝ մինչև ցանկալի խտության զանգված ստացվի:
  3. Եփելու վերջում ավելացնել աղ, շաքարավազ, անընդհատ խառնել, ըստ ցանկության՝ ավելացնել պղպեղները և խնձորի քացախը:
  4. Վերցնել զանգվածը կրակից և անմիջապես պահածոյացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը