Պանրային ապուր՝ գուրմանների համար
Advertisement 1000 x 90

Պանրային ապուր՝ գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Հալած պանիր – 2 հատ
    2. Կարտոֆիլ – 4 հատ
    3. Գազար – 1 հատ
    4. Սոխ
    5. Բուսայուղ
    6. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
    7. Կանաչեղեն՝ ըստ ցանկության
    8. Հավի կրծքամիս – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամսից արգանակ եփել:
  2. Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել:
  3. Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  4. Սոխը մանր կտրատել:
  5. Կանաչին մանր կտրատել:
  6. Հալած պանիրն անցկացնել քերիչով կամ խորանարդաձև կտրատել:
  7. Հավի արգանակին ավելացնել կարտոֆիլը և 15 րոպե եփել՝ եռալու պահից սկսած:
  8. Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները:
  9. Բուսայուղով տապակել սոխը և գազարը, ավելացնել ապուրին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը