Հանրահայտ «Զեբր» թխվածքի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Հանրահայտ «Զեբր» թխվածքի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 300 գ
  2. Ձու – 4 հատ
  3. Շաքարավազ – 300 գ
  4. Թթվասեր – 250 գ
  5. Կարագ – 50 գ
  6. Փխրեցուցիչ – 1. թ/գ
  7. Վանիլին – 0.5 թ/գ
  8. Կակաո – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ՝ մինչև փրփրի:
  2. Ավելացնել թթվասեր և նորից հարել:
  3. Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները և հետո խառնել ձեռքերով, որպեսզի խմորի մեջ գնդիկներ չմնան:
  4. Պետք է ստացվի ջրիկ խմոր: Խմորի կեսը պետք է առանձնացնել և կակաո ավելացնել:
  5. Պերգամենտով պատված կաղապարի մեջ ըստ հերթականության լցնել երկու գույնի խմորները:
  6. Ստացված զանգվածը 40 րոպեով տեղավորել 180 աստիճան ջեռոցում:
  7. Ստացված թխվածքը կարող եք պատել նաև շոկոլադե ջնարակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը