Ամենաօգտակար աղցանը
Advertisement 1000 x 90

Ամենաօգտակար աղցանը

Բաղադրիչներ

  1. Բազուկ – 1 հատ
    2. Խնձոր – 2 հատ
    3. Մեղր – 1 ճ/գ
    4. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
    5. Կիտրոնի հյութ – 3 ճ/գ
    6. Թարմ կանաչիներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խնձորները և բազուկը մաքրել, քերիչով անցկացնել, ցողել կիտրոնի հյութով և ավելացնել մեղրը:
  2. Թողնել 4-5 րոպե, այնուհետև ավելացնել ձիթայուղը, կտրատված կանաչին և աղ ցանել: Լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը