Ամառային թեթև աղանդեր
Advertisement 1000 x 90

Ամառային թեթև աղանդեր

Բաղադրիչներ

  1. Ժելատին – 10 գ
  2. Կաթնաշոռ – 150 գ
  3. Կաթ – 150 մլ
  4. Բանան – 55 գ
  5. Ելակ – 55 գ
  6. Շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
  7. Ջուր – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ժելատինը հալեցնել՝ ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:
  2. Այնուհետև ժելատինին ավելացնել կաթ, կաթնաշոռ, շաքարավազ, խառնել բլենդերում՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  3. Կաղապարի մեջ լցնել ստացված զանգվածի կեսը, ավելացնել կտրատված մրգերը, լցնել երկրորդ մասը:
  4. Մեկ օր պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը