Ամենահեշտ պատրաստվող կեքսը
Advertisement 1000 x 90

Ամենահեշտ պատրաստվող կեքսը

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2 բաժակ
  2. Թթվասեր – 1 բաժակ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Շարունակելով հարել՝ ավելացնել թթվասերը:
  2. Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ և ավելացնել ձվաթթվասերային զանգվածին:
  3. Խմորը լցնել տարայի մեջ և մեկ ժամ թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
  4. Ցանկության դեպքում ավելացնել չամիչ կամ ծիրանաչիր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը