Բաղադրիչներ
- Ձու – 3 հատ
- Փափուկ կաթնաշոռ – 150 գ
- Բրնձի ալյուր – 80 գ
- Փխրեցուցիչ – դանակի ծայրով
Միջուկի համար
- Հավի կրծքամիս
- Պանիր
- Բուլղարական պղպեղ
- Կանաչի
- Ցանկացած համեմունք
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Տակապած հավը և պղպեղը կտրատել:
- Պանիրն անցկացնել քերիչով:
- Ձուն, կաթնաշոռը, ալյուրը և փխրեցուցիչը խառնել:
- Խմորի մեջ այնուհետև ավելացնել պանրի կեսը, հավը, պղպեղը և համեմունքները:
- Զանգվածը լցնել տապակի մեջ և միջին կրակի վրա տապակել 7-9 րոպե:
- Այնուհետև ավելացնել մնացած պանիրը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը