Բաղադրիչներ
Խմորի համար
- Ալյուր – 1 բաժակ
- Թթվասեր – 3 ճ/գ
- Մարգարին – 100 գ
- Սոդա – 0.5 թ/գ
Միջուկի համար
- Հալած պանիր՝ աչքաչափով
- Փոքր սոխ – 3 հատ
- Ձու – 3 հատ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել խմորի համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները և խմոր հունցել, դնել սառնարանում 20 րոպե:
- Միջուկի համար սոխը մանր կտրատել, տապակել, ավելացնել հում ձվերը և պանիրը:
- Խմորը բաժանել 2 մասի:
- Առաջին մասի վրա լցնել միջուկը, խմորի երկրորդ մասով ծածկել, և պիրոգը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը