Բաղադրիչներ
- Կեֆիր – 500 մլ
- Ձու – 2 հատ
- Աղ – 0.5 թ/գ
- Սոդա – 0.5 թ/գ
- Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
- Ալյուր
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ ոչ շատ պինդ խմոր ստանալու համար: Խմորը պետք է կպչուն չլինի:
- Այնուհետև անմիջպաես բացել խմորը և տեղավորել տապակի մեջ:
- Կարող եք օգտագործել ցանկացած միջուկ:
- Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը