Աշխարհի ամենաարագ պիցցան նրանց համար, ովքեր չեն սիրում խմորի հետ աշխատել
Advertisement 1000 x 90

Աշխարհի ամենաարագ պիցցան նրանց համար, ովքեր չեն սիրում խմորի հետ աշխատել

Բաղադրիչներ

  1. Կեֆիր – 500 մլ
  2. Ձու – 2 հատ
  3. Աղ – 0.5 թ/գ
  4. Սոդա – 0.5 թ/գ
  5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
  6. Ալյուր

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ ոչ շատ պինդ խմոր ստանալու համար: Խմորը պետք է կպչուն չլինի:
  2. Այնուհետև անմիջպաես բացել խմորը և տեղավորել տապակի մեջ:
  3. Կարող եք օգտագործել ցանկացած միջուկ:
  4. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը