Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես սալորը և լոլիկը միասին մարինացնել

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 2/3 մասը
  2. Սալոր – 1/3 մասը

Մարինադի համար (1 լիտրի համար)

  1. Խնձորի քացախ (6%) – 1/4 բաժակ
  2. Աղ – 0.5 ճ/գ
  3. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ստերիլ բանկաների մեջ շարել լոլիկը և սալորը (1/3 սալոր, 2/3 լոլիկ):
  2. Վրան լցնել եռացրած ջուր և ծածկել կափարիչով:
  3. 20 րոպե անց ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, եռացնել և նորից լցնել լոլիկների վրա, թողնել 20 րոպե:
  4. Նորից ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ, շաքարավազ, քացախ, եռացնել և լցնել բանկաների մեջ, փակել, շրջել և փաթաթել՝ մինչև լրիվ սառչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը