Դիետիկ կաթնաշոռային զեֆիր. կարելի է չվախենալ գիրանալուց
Advertisement 1000 x 90

Դիետիկ կաթնաշոռային զեֆիր. կարելի է չվախենալ գիրանալուց

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 400 գ
  2. Ժելատին – 20 գ (1 ճ/գ)
  3. Կաթ – 200 գ
  4. Շաքարի փոխարինիչ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռը հարել բլենդերում:
  2. Կաթի մեջ նախապես թրջած ժելատինը տաքացնել՝ մինչև լրիվ հալչելը:
  3. Կաթնաշոռին ավելացնել շաքարի փոխարինիչը, հետո ավելացնել կաթնային ժելատինը, լավ հարել բլենդերում, լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառնարանը մի քանի ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը