Հունական կոտլետներ՝ կեֆտեդես. խնձորը և անանուխը թարմության համ են հաղորդում ուտեստին
Advertisement 1000 x 90

Հունական կոտլետներ՝ կեֆտեդես. խնձորը և անանուխը թարմության համ են հաղորդում ուտեստին

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 120 մլ
  2. Խոզի աղացած միս – 350 գ
  3. Տավարի աղացած միս – 350 գ
  4. Չորացրած անանուխ – 0.5 թ/գ
  5. Մաղադանոս – 1 փունջ
  6. Ձու – 2 հատ
  7. Խնձոր – 1 հատ
  8. Սոխ – 1 հատ
  9. Բուսայուղ՝ տապակման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացը լրջել կաթի մեջ:
  2. Մաքրած խնձորն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  3. Սոխը մանրացնել:
  4. Մաղադանոսը մանր կտրատել:
  5. Մսային զանգվածին ավելացնել հացը՝ կաթի հետ միասին, խնձորը, սոխը, մաղադանոսը, անանուխը և ձվերը: Համեմեղ աղով և պղպեղով:
  6. Ստացված մսային զանգվածից սալորի չափի գնդեր ձևավորել:
  7. Բուսայուղով լի սոտեյնիկի մեջ բոլոր կողմերից տապակել կոտլետները, այնուհետև փակել կափարիչը, իջեցնել կրակը և 7 րոպե շոգեխաշել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը