Կաթնաշոռահատապտղային մուս
Advertisement 1000 x 90

Կաթնաշոռահատապտղային մուս

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 400 գ
  2. Սալոր – 200 գ
  3. Սառեցված բալ 400 գ
  4. Ձու – 4 հատ
  5. Մեղր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձուն և մեղրը լցնել բլենդնրի մեջ, հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել կաթնաշոռը և շարունակել հարել:
  2. Ինչից հետո տարայի մեջ լցնել առանց կորիզների սառեցված բալը և կրկին հարել:
  3. Ստացված մուսը լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառնարանը:
  4. Մատուցելիս զարդարել՝ ըստ ցանկության:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը