Կարտոֆիլի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Կարտոֆիլի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ – 15 հատ
  2. Լցոն – 250 գ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Տոմատի մածուկ՝ ըստ ցանկության
  5. Աղ՝ ըստ ցանկության
  6. Սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության
  7. Թթվասեր – 50 գ
  8. Կարագ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը մաքրել և միջուկը հեռացնել:
  2. Եփել՝ մինչև կիսաեփ վիճակը:
  3. Լցոնը խառնել մանրացված սոխի, աղի և պղպեղի հետ:
  4. Լցոնել կարտոֆիլները և շարել տապակի մեջ:
  5. Առանձին խառնել թթվասերը՝ համեմելով աղով և ավելացնելով մի փոքր ջուր և հալեցրած կարագ:
  6. Ստացված սոուսը լցնել կարտոֆիլների վրա, ցանկության դեպքում ավելացնել տոմատի մածուկ:
  7. Կարտոֆիլները տեղավորել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը