Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.
Կալորիականությունը – 413 կկալ
Սպիտակուցներ – 21 գ
Ճարպեր – 34.2 գ
Ածխաջրեր – 7.1 գ
Բաղադրիչներ
- Լոլիկ – 500 գ
- Կարմիր սոխ – 80 գ
- Պանիր Սուլուգունի – 400 գ
- Համեմ՝ ըստ ճաշակի
- Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
- Բուսայուղ – 40 մլ
- Մանրացրած սամիթ՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը.
- Օղակներով կտրատել սոխը և լոլիկը:
- Քերել սուլուգունին:
- Կանաչին մանրացնել, վրան ավելացնել բուսայուղ, աղ և պղպեղ: Լոլիկը, սոխը և կանաչին խառնել և տեղավորել հրակայուն կաղապարի մեջ: Վրան լցնել քերած սուլուգունին:
- Տապակել նախօրոք 200-220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 7-10 րոպե: Մատուցելուց առաջ զարդարել համեմի տերևներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը