Սուլուգունի՝ տապակված լոլիկի հետ (տեսանյութ)
Advertisement 1000 x 90

Սուլուգունի՝ տապակված լոլիկի հետ

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.

Կալորիականությունը – 413 կկալ

Սպիտակուցներ – 21 գ

Ճարպեր – 34.2 գ

Ածխաջրեր – 7.1 գ

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 500 գ
  2. Կարմիր սոխ – 80 գ
  3. Պանիր Սուլուգունի – 400 գ
  4. Համեմ՝ ըստ ճաշակի
  5. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
  6. Բուսայուղ – 40 մլ
  7. Մանրացրած սամիթ՝ ըստ ճաշակի
  8. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  9. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը.

  1. Օղակներով կտրատել սոխը և լոլիկը:
  2. Քերել սուլուգունին:
  3. Կանաչին մանրացնել, վրան ավելացնել բուսայուղ, աղ և պղպեղ: Լոլիկը, սոխը և կանաչին խառնել և տեղավորել հրակայուն կաղապարի մեջ: Վրան լցնել քերած սուլուգունին:
  4. Տապակել նախօրոք 200-220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 7-10 րոպե: Մատուցելուց առաջ զարդարել համեմի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը