Marketium.ru կայքը ներկայացրել է, թե ինչպես է անհրաժեշտ ճիշտ եփել բրինձը։
Բաղադրիչներ
250 գրամ բրինձ
1 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը
Պահպանեք չափաբաժինը. յուրաքանչյուր 250 գրամ բրնձի համար օգտագործում ենք 500 մլ ջուր։
Միշտ լվացեք բրինձը։ Քանի որ այն օսլա է պարունակում, անհրաժեշտ է լավ լվանալ բրինձը սառը ջրով։
Աղն ավելացրեք սկզբում։
Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։
Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե՝ առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը