Կեֆիրով բլիթներ
Advertisement 1000 x 90

Կեֆիրով բլիթներ

Հարկավոր է հստակ պահպանել մթերքների հերթականությունը, այդ ժամանակ բլիթները համեղ և եթերային կստացվեն:

Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Կեֆիր – 0,5 լ

Շաքարավազ – 3-4 ճ. գդալ

Աղ – 1 թ. գդալ

Ալյուր – 2 բաժակ

Սոդա – 1 թ գդալ

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրը, շաքարը, աղը և ալյուրը լավ խառնել, որ գնդիկներ չլինեն: Այնքան խառնել, մինչև ստացվի թթվասերի պնդության խմոր, հետո ավելացնել սոդան:

Բլիթները պատրաստել լավ տաքացած թավայում: