Բաղադրիչներ
- Մրգեր
- Ալյուր – 2 բաժակ
- Ձու – 2 հատ
- Շաքարավազ – 1 բաժակ
- Սոդա – 1 թ/գ
- Բուսայուղ – 0.5 բաժակ
- Կաթ – 1 բաժակ
- Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
- Ձվերը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագը, կաթը, վանիլինը և ալյուրը՝ խառնած սոդայի հետ:
- Զանգվածը լցնել յուղով պատված և ալյուր շաղ տված կաղապարի մեջ:
- Վրան շարել մրգերը:
- Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը