Պաննա Կոտտա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
- Կաթ – 400 մլ
- Վանիլին
- Շաքարավազ – 50 գ
- Ժելատին – 6 գ
- Կանաչ բնական ներկանյութ – 2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Սերուցքին ավելացնել վանիլինը և շաքարավազը, եռացնել: Խառնելով եփել մոտ 15 րոպե, ցածր կրակի վրա:
- Ժելատինը թրջել:
- Սերուցքը վերցնել կրակից, ավելացնել ժելատինը:
- Ավելացնել ներկանյութը, խառնել:
- Լցնել կաղապարի մեջ և մատուցելուց 2 ժամ առաջ դնել սառնարանը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը