Աղանդեր նրանց համար, ովքեր արդեն կարոտել են ամառը
Advertisement 1000 x 90

Աղանդեր նրանց համար, ովքեր արդեն կարոտել են ամառը

Պաննա Կոտտա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  1. Կաթ – 400 մլ
  2. Վանիլին
  3. Շաքարավազ – 50 գ
  4. Ժելատին – 6 գ
  5. Կանաչ բնական ներկանյութ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սերուցքին ավելացնել վանիլինը և շաքարավազը, եռացնել: Խառնելով եփել մոտ 15 րոպե, ցածր կրակի վրա:
  2. Ժելատինը թրջել:
  3. Սերուցքը վերցնել կրակից, ավելացնել ժելատինը:
  4. Ավելացնել ներկանյութը, խառնել:
  5. Լցնել կաղապարի մեջ և մատուցելուց 2 ժամ առաջ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը