Բաղադրիչներ
- Բանան – 4 հատ
- Արևածաղկի սերմեր՝ ըստ ցանկության
- Վարսակի փաթիլներ – 400 գ
- Չամիչ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Բանանը մանրացնել բլենդերով, ավելացնել վարսակը: Պետք է ստացվի խիտ զանգված: Այնուհետև ըստ ցանկության ավելացնել մյուս բաղադրիչները:
- Թողնել 5 րոպե, որպեսզի զանգվածը հասունանա, ինչից հետո գդալով թխվածքաբլիթներ ձևավորել ձուղաթղթով պատված տապակի վրա:
- Թխել 10-15 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը