Բանանով թխվածքաբլիթներ
Advertisement 1000 x 90

Բանանով թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

  1. Բանան – 4 հատ
  2. Արևածաղկի սերմեր՝ ըստ ցանկության
  3. Վարսակի փաթիլներ – 400 գ
  4. Չամիչ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանանը մանրացնել բլենդերով, ավելացնել վարսակը: Պետք է ստացվի խիտ զանգված: Այնուհետև ըստ ցանկության ավելացնել մյուս բաղադրիչները:
  2. Թողնել 5 րոպե, որպեսզի զանգվածը հասունանա, ինչից հետո գդալով թխվածքաբլիթներ ձևավորել ձուղաթղթով պատված տապակի վրա:
  3. Թխել 10-15 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը