Արագ թխվող աշնանային կեքսեր
Advertisement 1000 x 90

Արագ թխվող աշնանային կեքսեր

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 1 բաժակ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Աղ – 1/3 թ/գ
  4. Սոդա – 1/3 թ/գ
  5. Ձու – 2 հատ
  6. Բուսական յուղ – 1/2 բաժակ
  7. Քերած դդում – 2/3 բաժակ
  8. Կես նարնջի հյութ և քերած կեղև
  9. Կես կիտրոնի հյութ և քերած կեղև
  10. Շաքարի փոշի՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Առանձին խառնել չոր և թաց բաղադրիչները: Այնուհետև միացնել դրանք:
  2. Կեքսի կաղապարները յուղապատել և լցնել խմորը:
  3. Թխել 25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
  4. Մատուցելուց առաջ սառեցնել և շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը