Փարիզյան աղցան նեխուրով
Advertisement 1000 x 90

Փարիզյան աղցան նեխուրով

Բաղադրիչներ

  1. Խնձոր – 2 հատ
  2. Նեխուրի արմատ – 1 հատ
  3. Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ
  4. Մայոնեզ – 3 ճ/գ
  5. Պինդ պանիր – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խնձորները և նեխուրի արմատը լվանալ, հեռացնել խնձորի միջուկը:
  2. Նեխուրն անցկացնել խոշոր քերիչով, խնձորը բարակ շերտատել: Լցնել տարայի մեջ և ցողել կիտրոնի հյութով:
  3. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով, լցնել աղցանով տարայի մեջ, ավելացնել մայոնեզը, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը