Բաղադրիչներ
- Կաթնաշոռ – 300 գ
- Յոգուրտ – 100 մլ
- Կակաո – 1.5 ճ/գ
- Շաքարավազ – 3 ճ/գ
- Ժելատին – 10 գ
- Ջուր – 0.25 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Կաթնաշոռին ավելացնել յոգուրտը, շաքարավազը և կակաոն: Լավ հարել բլենդերում:
- Ժելատինը լցնել տաք ջրի մեջ, թողնել 25 րոպե, հետո տաքացնել՝ չհասցնելով եռման: Անընդհատ խառնել՝ մինչև ժելատինը լրիվ հալչի:
- Շարունակելով հարել՝ ժելատինն ավելացնել կաթնաշոռային կրեմին: Աղանդերը լցնել բաժակների մեջ և դնել սառնարանը 2-3 ժամ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը