Ֆեյխոան՝ յոդի գերհզոր աղբյուր. բնական մթերք, որի մասին քչերն են տեղյակ
Advertisement 1000 x 90

Ֆեյխոան՝ յոդի գերհզոր աղբյուր. բնական մթերք, որի մասին քչերն են տեղյակ

Ֆեյխոայի պտուղը յոդի պարունակությամբ կարելի է համեմատել ծովամթերքների հետ (մինչև 50 մգ 100 գ. միջուկում):

Պտուղնեը խորհուրդ է տրվում օգտագործել վահանաձև գեղձի՝ օրգազնիմում յոդի պակասի հետ կապված հիվանդությունների բուժման համար:

Ֆեյխոան օգտակար է նաև աթերոսկլերոզի, ավիտամինոզի, ստամոքսաղիքային տրակտի հիվանդությունների և պիելոնեֆրիտի դեպքում:

Բաղադրիչները՝

1 կգ ֆեյխոա

1 կգ շաքարավազ

Պատրատումը և կիրառումը՝

Պտուղները լավ լվա, կտրիր պոչերը:

Պտուղները կեղևով աղա մսաղացով, խառնիր շաքարավազին, դիր ստերիլիզացված տարաների մեջ:

Հում մուրաբան սառնարանում պահվում է մինչև 2 ամիս:

entertrain.1in.am