Քաղցր պիցցա՝ ամանորյա նախաճաշի համար
Advertisement 1000 x 90

Քաղցր պիցցա՝ ամանորյա նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

  1. Խմոր պիցցայի համար
  2. Կաթնաշոռային փափուկ պանիր – 120 գ
  3. Դարչին – 1 թ/գ
  4. Հապալասի մուրաբա – 1/3 բաժակ
  5. Թարմ հապալաս – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 210 աստիճան:
  2. Կաթնաշոռային պանիրը և դարչինը խառնել: Ստացված զանգվածը տարածել խմորի վրա: Վրան լցնել հապալասի մուրաբան: Մակերեսին թարմ հապալաս շաղ տալ:
  3. Պիցցան 15 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:
  4. Հանել պիցցան ջեռոցից, մի փոքր սառելուց հետո մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը