Տնական կոնֆետներ՝ տոնական սեղանի համար
Advertisement 1000 x 90

Տնական կոնֆետներ՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

  1. Հնդկական ընկույզ – 1 բաժակ
  2. Սուրճ – 2 ճ/գ
  3. Խուրմա – 1 բաժակ
  4. Դառը շոկոլադ – 1/4 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերով մանրացնել ընկույզը և սուրճը:
  2. Ավելացնել խուրման, կրկին հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  3. Շոկոլադը մանրացնել և ավելացնել զանգվածին: Խառնել:
  4. Գնդիկներ և ձևավորել և դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը