Պանրային սոուս՝ պաստայի համար
Advertisement 1000 x 90

Պանրային սոուս՝ պաստայի համար

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք – 50 մլ
  2. Փափուկ պանիր – 200 գ
  3. Պղպեղների խառնուրդ – 1/2 թ/գ
  4. Չոր ռեհան – 1/2 թ/գ
  5. Աղացած կոճապղպեղ և մշկընկույզ – 1 պտղունց
  6. Սխտոր – 2-3 պճեղ
  7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրը մանր խորանարդաձև կտրատել:
  2. Սերուցքը խառնել պանրի հետ և հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա: 8-10 րոպե անց պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել աղ, համեմունքներ, ռեհան և ճզմած սխտոր: Նորից խառնել: Անհրաժեշտության դեպքում սերուցք ավելացնել:
  3. Սոուսը պատրաստ է: Բարի ախորժակ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը