Տնական Պեստո սոուսով պաստան իդեալական է ստացվում
Advertisement 1000 x 90

Տնական Պեստո սոուսով պաստան իդեալական է ստացվում

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
  2. Ռեհան – 1 փունջ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Սոճու ընկույզ – 40 գ
  5. Պարմեզան – 50 գ
  6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ռեհանը, սխտորը և սոճու ընկույզները լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել աղ և ձիթայուղ, խառնել:
  2. Ավելացնել քերած պանիրը և կրկին խառնել:
  3. Պատրաստի սոուսն ավելացնել պաստային:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը