Ամանորյա ռուլետի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա ռուլետի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Արևածաղկի սերմեր – 500 գ
  2. Կոկոսի քերուկ – 500 գ
  3. Ծիրանաչիր – 300 գ
  4. Կակաո – 5 ճ/գ
  5. Մեղր – 6 ճ/գ
  6. Դարչին և մշկընկույզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորի համար՝ արևածաղկի սերմերից խմոր ստանալ, ավելացնել 3 ճ/գ մեղր, խառնել և մեկ ժամ դնել սառնարանը:
  2. Միջուկի համար՝ կոկոսի քերուկից ալյուր ստանալ, բլենդերով հարել ծիրանաչրի, 3 ճ/գ մեղրի և համեմունքների հետ:
  3. Խմորը գրտնակել բարակ շերտով, վրան լցնել միջուկը, փաթաթել և դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը