Պաստան նույնպես կարող է տոնական լինել. լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Պաստան նույնպես կարող է տոնական լինել. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Պաստա
  2. Շամպինիոն – 750 գ
  3. Ցածր յուղայնությամբ սերուցք – 225 մլ
  4. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
  5. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  6. Սխտոր – 2 պճեղ
  7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պաստան խաշել:
  2. Սոուսը պատրաստելու համար սունկը կտրատել և տապակել 15 րոպե:
  3. Սնկին ավելացնել սերուցք և սոյայի սոուս: Տապակել՝ անընդհատ խառնելով, այնքան ժամանակ, մինչև սոուսը փոքր-ինչ կրճատվի ծավալով (մոտ 3-5 րոպե): Վերջում ավելացնել աղը և ցանկության դեպքում՝ ճզմած սխտոր:
  4. Խառնել սոուսը պաստայի հետ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը