Բաղադրիչներ
- Պաստա
- Շամպինիոն – 750 գ
- Ցածր յուղայնությամբ սերուցք – 225 մլ
- Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
- Բուսայուղ – 2 ճ/գ
- Սխտոր – 2 պճեղ
- Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Պաստան խաշել:
- Սոուսը պատրաստելու համար սունկը կտրատել և տապակել 15 րոպե:
- Սնկին ավելացնել սերուցք և սոյայի սոուս: Տապակել՝ անընդհատ խառնելով, այնքան ժամանակ, մինչև սոուսը փոքր-ինչ կրճատվի ծավալով (մոտ 3-5 րոպե): Վերջում ավելացնել աղը և ցանկության դեպքում՝ ճզմած սխտոր:
- Խառնել սոուսը պաստայի հետ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը