Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները

Բաղադրիչներ

  1. Ցորենի ալյուր – 1 բաժակ
  2. Տաք ջուր – 3/4 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջուրը խառնել ալյուրի հետ, մինչև միասեռ զանգված ձևավորվի: Խմորը բաժանել 6 մասի: Գնդիկներից յուրաքանչյուրը գրտնակել, բարակ բլիթներ ստանալ:
  2. Տապակը տաքացնել: Չապատի բլիթները դնել տապակի վրա: Երբ պղպջակներ առաջանան, շրջել մյուս կողմի վրա:
  3. Տաք չապատիների վրա կարագ դնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը