Բաղադրիչներ
- Ջուր – 1/3 բաժակ
- Դառը շոկոլադ (70%) – 50 գ
- Դարչինի փայտիկ – 1 հատ
- Կաթ – 1 բաժակ
- Հարած սերուցք – 3 ճ/գ
- Կակաոյի փոշի
- Նարնջի կեղև
- Քերած շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
- Ջուրը, շոկոլադը և դարչինը լցնել կաթսայի մեջ, խառնել և տաքացնել՝ մինչև շոկոլադը հալվի:
- Ավելացնել կաթը և հասցնել եռման:
- Մատուցել՝ զարդարելով շոկոլադի քերուկով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը