Եթե երեխաները հրաժարվում են շիլայից, փորձեք այս բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Եթե երեխաները հրաժարվում են շիլայից, փորձեք այս բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի փաթիլներ – 2/3 բաժակ
  2. Ջուր – 2 բաժակ
  3. Դարչին – 0.5 թ/գ
  4. Մշկընկույզ – 0.5 թ/գ
  5. Հիլ – 1/8 թ/գ
  6. Կոճապղպեղ – 1/8 թ/գ
  7. Վանիլին – 1 թ/գ
  8. Աղ
  9. Կարագ – 2 ճ/գ
  10. Մուրաբա – 1/2 ճ/գ
  11. Բանան կամ այլ մրգեր
  12. Ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, աղ ավելացնել և եռացնել: Ջրին ավելացնել վարսակի փաթիլները, ծածկել կափարիչը և եփել 5-10 րոպե:
  2. Վերցնել կրակից և ավելացնել բոլոր համեմունքները, կարագը, վանիլինը և մուրաբան: Վրան շարել կտրատված մրգերը և ընկույզը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը