Ինչ կարելի է պատրաստել շերտավոր խմորով. լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ինչ կարելի է պատրաստել շերտավոր խմորով. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Շերտավոր խմոր
  2. Կաթնաշոռային պանիր – 1 փաթեթ
  3. Պինդ պանիր – 1/4 բաժակ
  4. Սպանախ – 2 ճ/գ
  5. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 190 աստիճան:
  2. Կաթնաշոռային պանիրը, քերած պինդ պանիրը և սպանախը խառնել:
  3. Խմորը բաժանել 8 եռանկյունիների: Յուրաքանչյուր եռանկյունու վրա միջուկից տարածել, կրուասանի նման փաթաթել՝ սկսելով լայն ծայրից:
  4. Ձողիկները դնել տապակի վրա և թխել 12 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը