Լավաշով սենդվիչ, որը կարելի է ուտել աշխատանքի ընդմիջմանը
Advertisement 1000 x 90

Լավաշով սենդվիչ, որը կարելի է ուտել աշխատանքի ընդմիջմանը

Բաղադրիչներ

  1. Լավաշ – 1 հատ
  2. Հումուս – 1/4 բաժակ
  3. Տապակած սմբուկ – 1/4 բաժակ
  4. Ձիթապտուղ – 5 հատ
  5. Հազարի թերթիկներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լավաշի վրա հումուս քսել:
  2. Ձիթապտուղը մանր կտրատել:
  3. Լավաշի վրա հազարի թերթիկներ դնել, ավելացնել ձիթապտուղները, դնել պատրաստի սմբուկները: Փաթաթել սենդվիչը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը