Ամանորյա լավագույն սենդվիչները՝ հնդկահավի մսով
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա լավագույն սենդվիչները՝ հնդկահավի մսով

Բաղարիչներ

  1. Լավաշ – 1 հատ
  2. Հնդկահավի միս – 100 գ
  3. Հումուս – 2 ճ/գ
  4. Այծի պանիր – 1 ճ/գ
  5. Սպանախ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հնդկահավը խաշել և բարակ շերտատել:
  2. Լավաշի վրա հումուս քսել:
  3. Այծի պանիրը կտրատել:
  4. Լավաշի վրա դնել հնդկահավը, սպանախը, ավելացնել պանիրը: Փաթաթել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը