Հավի թևիկները՝ մեղրով և սոյայի սոուսով
Advertisement 1000 x 90

Հավի թևիկները՝ մեղրով և սոյայի սոուսով

Բաղադրիչներ

  1. Հավի թևիկներ – 1 կգ
  2. Սոյայի սոուս – 150 գ
  3. Հեղուկ մեղր – 5 ճ/գ
  4. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մեղրը և սոյայի սոուսը խառնել, ավելացնել սիրելի համեմունքները և այս խառնուրդի մեջ լցնել հավի թևիկները:
  2. Մի քանի ժամ թողնել սառնարանում, որ մարինացվի:
  3. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան և եփել հավի թևիկները մոտ մեկ ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը