Իտալական աղցան, իհարկե պաստայով
Advertisement 1000 x 90

Իտալական աղցան, իհարկե պաստայով

Բաղադրիչներ

  1. Խոզապուխտ – 600 գ
  2. Լոլիկ – 4 հատ
  3. Քաղցր պղպեղ – 4 հատ
  4. Պաստա – 700 գ
  5. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 3 բաժակ
  6. Քերած պանիր – 2 բաժակ
  7. Մայոնեզ կամ այլ սոուս

Պատրաստման եղանակը

  1. Պաստան խաշել, սառեցնել:
  2. Լոլիկն ու պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել: Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  3. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել սոուսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը