Բաղադրիչներ
- Խոզապուխտ – 600 գ
- Լոլիկ – 4 հատ
- Քաղցր պղպեղ – 4 հատ
- Պաստա – 700 գ
- Պահածոյացված եգիպտացորեն – 3 բաժակ
- Քերած պանիր – 2 բաժակ
- Մայոնեզ կամ այլ սոուս
Պատրաստման եղանակը
- Պաստան խաշել, սառեցնել:
- Լոլիկն ու պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել: Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
- Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել սոուսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը