Ամանորյա խոզի ազդրի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա խոզի ազդրի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Խոզի ազդր – 950 գ
  2. Սխտոր – 5-6 պճեղ
  3. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:
  2. Միսը լվանալ, չորացնել, համեմել աղով և պղպեղով: Վրան անցքեր անել և մտցնել սխտորի կտորները:
  3. Ամուր ռուլետ փաթաթել, կապել խոհարարական թելով: Փաթաթել միսը փայլաթիթեղի 3 շերտով:
  4. Եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը