Սերուցքային աղանդեր «Ամանորյա»
Advertisement 1000 x 90

Սերուցքային աղանդեր «Ամանորյա»

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք (20%) – 200 մլ
  2. Շաքարի փոշի – 50 գ
  3. Սառեցված հատապտուղներ (ելակ) – 200 գ
  4. Ազնվամորի կամ բալ՝ զարդարման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Հատապտուղները և սերուցքը սառեցնել:
  2. Սերուցքը հարել: Աստիճանաբար ավելացնել շաքարի փոշին և հարել 3-5 րոպե:
  3. Ավելացնել հատապտուղները և կրկին հարել:
  4. Լցնել բաժակների մեջ:
  5. Զարդարել հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը