Լցոնված ձվեր «Ձմեռ պապ»
Advertisement 1000 x 90

Լցոնված ձվեր «Ձմեռ պապ»

Բաղադրիչներ

  1. Պանիր – 100 գ
  2. Ձու – 4 հատ
  3. Կարմիր քաղցր պղպեղ – 1 հատ
  4. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
  5. Մանանեխ – 1 ճ/գ
  6. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը խաշել, կեղևազրկել, բաժանել երկու մասի և սպիտակուցը հանել:
  2. Տարայի մեջ խառնել քերած պանիրը և դեղնուցները:
  3. Ավելացնել մայոնեզը և մանանեխը, լավ խառնել:
  4. Սպիտակուցները լցոնել ստացված զանգվածով:
  5. Ձմեռ պապի գլխարկը և քիթը ձևավորել կարմիր պղպեղից, սև պղպեղի հատիկներից՝ աչքերը: Բեղերը ձևավորել մայոնեզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը