Բաղադրիչներ
- Կաղամբ – 1 կգ
- Եփածբրինձ – 100 գ
- Մաղադանոսևսամիթ – 10 գ
- Սոխ – 2 հատ
- Թթվասեր
- Կարագ – 2 ճ/գ
- Աղ, աղացածսևպղպեղ
- Ձուկ (աղացած) – 400 գ
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբըխաշելմինչևկիսաեփլինելը, թերթիկներն առանձնացնել:
- Սոխըմանրկտրատելևտապակել:
- Ձկանաղացածմիսըխառնելբրնձի, տապակածսոխիհետ, համեմելաղովևպղպեղով, խառնել:
- Կաղամբիթերթիկներիվրալցնելստացվածզանգվածիցևփաթաթել:
- Տոլմաներըերկուկողմիցտապակելկարագով, լցնելթթվասերիսոուսըև 8-10 րոպեթխելջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը