Բաղադրիչները
3 ձու
1 ճգ պանիր պարմեզան տեսակի
3 հատ պատրաստի խմորե զամբյուղներ
մեկ ճյուղ մաղադանոս
աղ` ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:
Զամբյուղները դնել ջեռոցի թավայի վրա, զգուշորեն ամեն մեկի մեջ ձու լցնել, աղով համեմել:
Թողնել եփվի 10ր:
Պարմեզան պանիրն անցկացնել քերիչով:
Այնուհետեև հանել, շարել ափսեի մեջ, ցանել պարմեզան պանիրն ու մաղադանոսի տերևներով զարդարել: